Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Little Big Planet

Skrivet av: zibbz95   2009-05-17

Först då jag hörde om det tänkte jag, "barnsligt tråkigt". Då jag såg betyget och alla kompisar som rekomenderade så köpte jag det i alla fall och vips! Så slutade mitt lov. Spelet har klockren grafik! Musiken är skön och ljudeffekterna med! Campain var perfekt uttänkt och ett vackert bygga banor läge! Ett spel där du kan göra allt i dina banor! Jag byggde mig en bana som jag nästan inte visste hur den skulle vara för alla saker som finns i det! Om du inte har skaffat det än så är det inte försent. Perfekt ifall man vill ha något som skiljer sig från alla FPS spel och racing då järnan måste vara igång hela tiden. Tacka Media Molecule för detta underbara spel!

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: mack721cool
    2009-05-17 21:41
    Du ska köra en Bana som heter CHAOS! Där ska du köra multiplayer det finns x olika vapen och så ska ni döda varandra jättekul spel Bra recension!
     
  • Skrivet av: Bacon1337
    2009-05-18 15:13
    Håller helt med. Spelet är hur grymmt som hällst.
    Vet många som säger att det är barnsligt men de har bara inte sett hur kul det är.

    Tillagt 2009-05-18 15:13:
    Bra recension!
     
  • Skrivet av: jojje68
    2009-05-22 13:43
    little big planet är det bästa spelet i världen dom som inte har detta spelet är galna spring och köp det är ett mästerverk
     
  • Skrivet av: zibbz95
    2009-05-26 21:21
    Håller defenitivt med er
     
 
Mitt betyg:10/10
54 medlemsrecensioner
Samlat betyg:9.7/10
Info
Omröstning Hur intresserad är du av Esport?
  • 6% Väldigt mycket
  • 13% Ganska mycket
  • 30% Kan kolla i brist på annat
  • 45% Helt ointresserad
  • 6% Vad är Esport?
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +