Svenska
MEDLEMSRECENSION

Quake IV

Spelet är överskattat. Jävligt överskattat! Att ta sig genom ett spel fullt med identiska marinsoldater och rymdskepps personal samt med dig själv som en muterat super människa är för mycket. Till och med för mig!

Storyn är simpel. Du en soldat kraschar på en planet tillsammans med massa andra soldater och ska nu ta er där ifrån. Planeten är bosatt med människans fiende, The strogg. En utomjordisk ras som göra allt för att få ut sina aggressioner på dig och dina kompisar. Spelet är detsamma som vilket annat simpelt Fps som helst. Skjut, ladda om och släng en granat. Det finns inget, jag menar verkligen inget som gör en vilja spela vidare. Storyn är simpel och grafiken var då 2004 jättesnygg men när ett spel inte har det där extra betyder inte grafiken någonting(Crysis).


Snart efter du har kraschat på planeten och skjutit sönder massa monster i ungefär en timme kommer ett stort rymdskepp vid namn The Hannibal och hämtar upp dig och dina kvarlevande kompisar.


ID som egentligen är professionella har misslyckats! Alla kan göra misstag för Quake IV är ett stort jävla misstag. Om du jämför med alla andra Quake spel så är namnet bara likheten!Så jag säger så här: Skit i grafiken och monster slagten Quake 4 är ett misslyckande och så är det! Spelet är också linjärt riktigt linjärt. det känns inte som du kommer någon vart utan att du bara går framat i en metalisk koridår hela tiden.

Grafik:8
Ljud:6
Spelkänsla:4
Hållbarhet:4

Samlat betyg: 6.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10