Svenska
MEDLEMSRECENSION

Grand Theft Auto: Vice City

Jag kom mycket väl ihåg första gången jag tittade på Grand Theft Auto Vice city. Jag hade precis köpt ett exemplar av det på Rusta. Spelet såg så lockande och inbjudande ut till Rockstars virutuella 80-tals sandlåda. När jag kom hem stoppade jag skivan i ps2 apparaten och njöt. Sen har jag självklart njutit av spelet säkert ett par hundra gånger efter jag varvade det första gången men den första var den bästa.


Tommy har precis avtjänat sitt straff när han blir frisläppt och frågas om ett nytt erbjödande av Forelli familjen för jobb på brottets bana. Tommy godtar erbjödandet. Tommy och två män från Forelli familjen åker ner till Miami för att träffa Tommys advokat Ken och för att genomföra en knark uppgörelse med bröderna Vance Allt går fel! Maskarade män rånar dom på både pengar och knark. En av bröderna Vance Victor blir nerskjuten och mördad likaså blir Tommys medhjälpare. Tommy och Ken hinner fly innan dom också blir mördade. Nu gäller det att hitta förövarna och ta tillbaka pengarna.


Spelet fungerar i kontrollen och spelsättet som föregångaren GTA3. Spelet är fortfarande i det underhållande sanlådläget..
Spelet har ingen multiplayerdel men det behövs inte eftersom underhållningen aldrig tar slut. Att köra runt i Miami i 80-tals stil medans du lyssnar på bra hits och har lite vapen i baksättet är grejer! Själv anser jag att det är det bästa spelet i serien.


Grafiken är något uppdaterad från trean. likaså är ljudet. Spelet har det där extra och som sagt väldigt underhållande. Du kan skaffa dig nya kläder och nya hus och lägenheter. Du jobbar dig liksom upp från botten. Vapenarsenalen är stor att det räcker och innehåller allt från en m4 till ett slagträ och en motorsåg som kan bli lite bra att ha när du blir arg på någon vakt eller något!

Storyn är som alltid för mig det viktigaste i ett spel men i gta älskar jag allt och jag menar verkligen allt. Musiken tackar jag speciellt Rockstar för. Dom har verkligen gjort en radiokanal för varje smak. Själv gillar jag den kubanska radiokanalen mest. Sen har vi staden som är en jättebra modell av Miami och vi har allt från stranden till dom kubanska kåkstäderna. Karaktärerna är också väldigt roliga och bra gjorda. Alla har liksom sin lilla grej.

Grafik:8
Ljud:10
Spelkänsla:10
Hållbarhet: 10

Medlemsrecensioner16
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10