Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Little Big Planet

Skrivet av: Pinkeinke   2009-06-19

Jag springer runt i min kompis enorma bana och tror att inget mer ska hända än några spikar som sticker upp ur ett litet hål, men plöstligt ser jag en enorm drake som sprutar eld och skickar ut laser strålar och dödar allt i sin väg. Det är ungeför så det kan gå i Little Big Planet. Play Create Share. Ja dom där 3 order har ju faktist en menning. Att få springa runt med 2 giganska åsne svansar på ögonen på min egna bana som jag byggt slår allt! Sackboys är söta, snabba och dumma. Att kunna klistra på klistermärken mitt i en bana är ju bara gudomligt kul. Tänk er att sin lilla kompis i soffan brevid dig ska gå o slå en drill, så när han kommer tillbacka så har hans sackboy blivit till en muterad Sackzilla!

Jag älskade Super Mario till nes och till n64!
nu äntligen kan jag få spela dom banorna i HD. Jag vet inte hur många community banor det finns med jag tror inte man kan räkna dom mer iallafall.

Story:
Det är en väldigt enkel men rolig story i spelet. Samlaren har tagit alla sakerna och ledare från LittleBigPLanet. du ska rädda dom. Han släpper ut monster och du ska döda dom. Så enkelt är det.

Community/online:
Det är här spelet skiner som mest och att kunna spela 2 spelare från USA och 2st hemma här i soffan är ju grymt! jag och min kompis brukar sitta där i soffan och skratta ihjäl oss av saker som folk har gjort och hur dom små söta sackboys reagerar most saker osv. Du kan bygga vad du vill med dom väldigt enkla redskapen. Du låser också upp föremål från storyn som du kan andvända i dina banor hur du vill och när du vill. Du kan också ladda ner massvis med kostymer,banor etc. Personligen gillade jag ghostbuster paketet och Metal Gear Solid paketet mest!

Grafik:10/10
Hållbarhet:10/10
Ljud:10/10
Spelbarhet:10/10

Fördelar:Grym grafik, Varierande, super gryma låtar, bäst online

Nackdel: Online sakerna kan kosta lite väll mycket

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: folixan
    2009-06-19 22:57
    Byt bild och rätta till recensionen, tack.
     
  • Skrivet av: SputniQ94
    2009-06-21 17:13
    Förlåt, men värdelös recension..
     
  • Skrivet av: Antis
    2009-06-21 20:50
    Du har en ganska hyfsad introduktion till recensionen. Var är resten?

    Nej Alldelles för kort och omotiverad recension! Men men... Istället för att bara klaga ska jag ge dig tips. Kolla in fler recensioner innan du skriver egna. Betygsätt olika kategorier i spelet!

    Hur som helst, vill tipsa dig om att kolla in mina såkallade "Little Big Bloggs" som är till för alla Little Big Planet spelare där ute
     
  • Skrivet av: Pinkeinke
    2009-07-19 14:31
    jag ska börja göra långa och bättre recensiner ! detta var bara några snabba! jag ska nog ta bort alla och göra om dom ;D
     
  • Skrivet av: 5-meo-dipt
    2009-09-02 22:46
    Ååh, är det bara jag eller blir dina texter bara bättre och mer välgjorda för varje jag läser?
    Fortfarande några småfel tho', men inget jobbigt, eller jo, att du skriver 2 inte TVÅ.
    /Håller koll bara
    Puss.
    (Klart jag är tvungen att kommentera allt, så slipper du påpeka det)
     
 
Mitt betyg:10/10
54 medlemsrecensioner
Samlat betyg:9.7/10
Info
Omröstning Hur intresserad är du av Esport?
  • 7% Väldigt mycket
  • 13% Ganska mycket
  • 34% Kan kolla i brist på annat
  • 41% Helt ointresserad
  • 6% Vad är Esport?
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +