Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 14

FIFA 14 är nu officiellt utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Jomenvisst, det blir fotboll i år igen. EA Sports har bekräftat att man kommer att släppa FIFA 14 i höst. Spelet kommer till PC, Playstation 3 och Xbox 360. Fler format ska avslöjas vid ett senare tillfälle.

Man har infört och förbättrat en rad olika saker i det nya FIFA, bland annat Pure Shot-funktionen som "ger spelarna intelligensen att justera steglängd och vinkel för att hitta den bästa positionen för att kunna göra mål."

Vi lovas också mer realistisk bollfysik, smartare datorstyrda spelare och "sprintdribblings-vändningar" som gör att spelarna kan vända i alla riktningar i högsta fart medan de behåller tempot.

Första bilderna kommer här:

FIFA 14FIFA 14FIFA 14FIFA 14
FIFA 14FIFA 14FIFA 14FIFA 14

Relaterade texter

FIFA 14Score

FIFA 14

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Det mesta är sig likt när EA släpper lös detta års upplaga av FIFA. Räcker ett fåtal nyheter? Har den här konsolgenerationens versioner blivit lidande med tanke på att samma spel även ska komma tilll Playstation 4 och Xbox One?

5
Bästa nordiska lagen i FUT-FIFA 14

Bästa nordiska lagen i FUT-FIFA 14

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Så! Nu är vinnarna korade, här är de som vann vår FUT-FIFA 14-tävling över de bästa nordiska lagen. 1:a pris: Rasmus Bruun (Best Team of the Year - 11 players / 5...



Loading next content