LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter
      Curiosity: What's Inside the Cube

      Betala för att få Curiosity-kuben att växa

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Ni kanske känner till spelet, eller snarare experimentet, Curiosity: What's Inside the Cube? Den korta versionen: det involverar en kub som består av flera miljarder bitar som skall hackas bort. Den person som kommer till mitten först får en belöning av något slag. Vad den belöningen är för något vet vi inte. Men den skall tydligen "förändra ditt liv".

      För att göra det hela lite mer intressant har spelets skapare, Peter Molyneux, lagt till funktionen att för riktiga pengar kunna avlägsna eller addera bitar till kuben.

      Att lägga till eller ta bort 10.000 bitar kostar 7 kronor medan 100.000 bitar kostar 49 kronor och 500.000 kostar 85 kronor.

      Den intressanta frågan är alltså om de som är beslutna om att komma in till mitten av kuben kommer betala för att göra det lättare för sig eller om det finns fler som är villiga att betala för att göra det svårare för dem.

      Och när vi ändå är inne på nyfikenhet - hur många av er läsare på Gamereactor skulle kunna tänka er att spendera pengar på detta? Och skulle ni göra kuben större eller mindre?

      Curiosity: What's Inside the Cube

      Relaterade texter

      Innehållet i Curiosity-kuben avslöjas

      Innehållet i Curiosity-kuben avslöjas

      NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

      Ni känner säkert till experimentet, lett av Peter Molyneux och hans team på 22 Cans, som kallas Curiosity: What's Inside the Cube. Det är en enorm kub som i sin tur...



      Loading next content