Svenska
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Origins

Multiplayer i Batman: Arkham Origins?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nya rykten, denna gång från Kotaku, skvallrar om ett eventuellt multiplayer-läge i kommande spelet Batman: Arkham Origins.

Det hela började med att en källa redan innan spelet utannonserades officiellt berättade för Kotaku att nästa Batman-spel skulle heta "Batman Origins" och att omslaget skulle prydas av snö och ha ett juligt tema.

Strax efter det visade Gameinformer upp spelet och det hette mycket riktigt Batman: Arkham Origins och det skulle utspela sig under julen.

Låt oss återkomma till Kotakus källa för det är nu det blir intressant. Enligt samma kille kommer spelet innehålla ett multiplayer-läge. Kotaku har ytterligare en källa som styrker detta. I åtminstone ett av de lägen som finns kommer man att få spela som medlemmar i Jokerns eller Banes gäng och försöka besegra Batman och Robin.

Ta detta med en liten nypa salt då ingenting är bekräftat än men visst låter det ändå som att vi är något på spåren här. Detta skulle vara det första spelet i Arkham-serien med ett multiplayer-läge men vi kan se samma saker hända med andra spelserier, både det nya Tomb Raider och God of War: Ascension har multiplayer.

Batman: Arkham Origins skall släppas på Playstation 3, Xbox 360, Wii U och PC den 25:e oktober.

Vad tycker ni läsare om detta?

Batman: Arkham Origins

Relaterade texter

Batman: Arkham OriginsScore

Batman: Arkham Origins

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Warner backar bandet och låter oss träffa en ung och hungrig Läderlapp som just fått ett pris på sitt huvud av Gothams värsta flåbusar. Jonas Mäki har snört på sig Bat-dräkten och delat ut en ordentlig mängd storstryk...



Loading next content