Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 6

Gran Turismo 6 läckt i förtid

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ikväll klockan 18 var det meningen att Gran Turismo 6 skulle ha utannonserats, men tack vare läckor från bland annat iAfrica.com har mängder av detaljer redan letat sig ut på nätet. Bland annat kommer alla bilar från Gran Turismo 5 att följa med till del 6, samt att ytterligare runt 150-200 tillkommit (både nya och gamla) så urvalet kärror nu är 1200 bilar vid lanseringen.

Sju nya banor ska också ha lagts till, därmed finns det nu 33 olika att köra på, med totalt 71 sträckor. Polyphony har även lagt till nya tillbehörstillverkare i samarbetet, vilket betyder att vi kommer att kunna köpa hjul från Yokohama Rubber och stötdämpare från KW Automotive.

Det lär även ska bli möjligt att göra sina egna banor med hjälp av GPS-data från verkligheten. Exakt hur det kommer att fungera vet vi inte ännu, men att köra ikapp runt kvarteret där man bor borde alltså kunna bli en möjlighet på ett eller annat sätt.

Som det tidigare ryktats är det Playstation 3 som gäller för Gran Turismo 6 och inte Playstation 4. Däremot kommer det även till PS Vita, vilket är lite av en överraskning. Lanseringen sker senare i år.

Gran Turismo 6

Relaterade texter

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Trots att Playstation 4 släppts kämpar Polyphony Digital vidare med spel till föregångaren. Den enda nordiska speljournalisten som faktiskt tävlar i banracing på fritiden har delat ut betyg till Gran Turismo 6...



Loading next content