Svenska
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Origins

Kevin Conroy i Arkham Origins trots allt?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var inte längesedan vi kunde rapportera att det verkade som Kevin Conroy inte kommer återvända i rollen som vår favoritfladdermus i Batman: Arkham Origins.

Nya rykten pekar dock mot att röstskådespelaren visst kan komma att vara en del av spelet. I en frågestund på Dallas Comic-Con berättade Conroy själv att han arbetat på "nästa Arkham-spel i nio eller tio månader", enligt Arkhamverse.

Den fulla titeln till spelet i fråga nämns aldrig i mer detalj än så men med tanke på hur länge han arbetat på det är det rimligt att det är Batman: Arkham Origins.

Värt att notera är dock att vi inte vet vad Rocksteady Studios, studion bakom de två föregående spelen i serien, arbetar på just nu. Kan de ha en fullgod uppföljare till Batman: Arkham City på gång till nästa generations konsoler kanske? Batman: Arkham Origins utspelas som bekant före de andra två spelen och det ska ha varit anledningen till att Kevin Conroy inte återvänder till det spelet då Batman är betydligt yngre där.

Ta det här med en nypa salt tills vidare då inget är bekräftat än.

Batman: Arkham Origins

Relaterade texter

Batman: Arkham OriginsScore

Batman: Arkham Origins

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Warner backar bandet och låter oss träffa en ung och hungrig Läderlapp som just fått ett pris på sitt huvud av Gothams värsta flåbusar. Jonas Mäki har snört på sig Bat-dräkten och delat ut en ordentlig mängd storstryk...



Loading next content