Svenska
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Origins

Omslag och röstskådespelare för Arkham Origins avslöjade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Warner Bros. Games Montréal har visat upp omslaget till deras kommande äventyr Batman: Arkham Origins. Det kan ni se här nedan.

I övriga nyheter kan vi nu bekräfta vilka skådespelare som kommer höras i rollen som Batman och Joker. Det är Roger Craig Smith som kommer axla rollen som Batman den här gången medan rollen som The Joker går till Troy Baker. Roger Craig Smith är mest känd för att vara rösten till Chris Redfield i Resident Evil 5 och Ezio Auditore da Firenze i Assassin's Creed II. Troy Baker är aktuell som huvudrollen Booker DeWitt i Bioshock Infinite och Joel i The Last of Us.

Troy Baker var även med i Batman: Arkham City där han spelade Two-Face och Robin. "Being a part of Arkham City was just incredible - because I'm a huge Batman fan," berättade han för Joystiq. "And to play Two-Face and Robin after growing up watching The Animated Series was a banner moment for me."

Igår kunde vi rapportera att Kevin Conroy arbetat på ett nytt Arkham-spel vilket ledde till spekulation från många håll. Kanske kommer han vara med i spelet som sitt äldre jag och se tillbaka på tidigare händelser eller är det helt enkelt ett annat Batman-spel utvecklat av Rocksteady som han har i görningen?

Den som lever får se. Batman: Arkham Origins släpps hursomhelst den 25 oktober till PC, Playstation 3, Xbox 360 och Wii U.

Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham OriginsBatman: Arkham OriginsBatman: Arkham Origins

Relaterade texter

Batman: Arkham OriginsScore

Batman: Arkham Origins

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Warner backar bandet och låter oss träffa en ung och hungrig Läderlapp som just fått ett pris på sitt huvud av Gothams värsta flåbusar. Jonas Mäki har snört på sig Bat-dräkten och delat ut en ordentlig mängd storstryk...



Loading next content