Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher kommer till jul

Lika skäggig som tomten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ni har säkert sett trailern, en skäggig Sam Fisher i lång rock som slänger bord på folk. Den här gången är Sam på flykt och har ingen att lita på förutom sig själv och sina instinkter.

Sam är på flykt undan sin organisation, Third Echelon och har inte tillgång till några av sina listiga prylar som vi är van att se honom med. Istället måste han lita till sina instinkter, gamla kontakter och nya vänner för att hitta den utrustning som behövs.

I stället för längre uppdrag är spelet uppdelat på fler korta uppdrag, eller episoder som Ubisoft kallar dem. Man hävdar att det kommer att öka upplevelsen av spelet och intensiteten.

Spelmekaniken som bygger mycket på ljus och skugga finns kvar, men Ubisoft har byggt ut tekniken och nu ska det handla lika mycket om improvisation från spelaren.

Splinter Cell: Conviction kommer att släppas till jul. Den här gången är Sam Fisher på flykt och behöver inte följa någons order, bara sina egna övertygelser.

Splinter Cell: ConvictionSplinter Cell: ConvictionSplinter Cell: ConvictionSplinter Cell: Conviction

Relaterade texter

4
Stor Tom Clancy-rea på Xbox Live

Stor Tom Clancy-rea på Xbox Live

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft låter meddela att man nu dragit igång en stor Tom Clancu-rea på Xbox Live med riktigt generösa priser (runt hundringen styck) på spel som Ghost Recon Advanced...



Loading next content