Svenska
Gamereactor
nyheter
The Division

Ubisoft visar upp Massive-spelet The Division

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har utannonserat The Division, ett spel som tidigare haft arbetsnamnet Project Rogue. Detta är det Tom Clancy-onlinerollspel det ryktats om en tid, och det är svenska Massive Entertainment som står för utvecklingen. Spelet görs till Playstation 4 och Xbox One.

I The Division spelar vi i en alternativ nutidsvärld där samhället nästintill kollapsat på grund av en pandemi. Diverse gäng kontrollerar New York och du är en så kallade sleeper agent som aktiverats för att göra samhället normalt igen, både på mikronivå (nita plundrare!) och makronivå (jaga rätt på den som ligger bakom pandemin!). I stället för det typiska Tom Clancy-scenariot där en elitgubbe klarar biffen är detta en värld där elitgubbarna är de som klantat till det och sabbat hela världen.

Vi kan vänta oss ett spel utan klasser där du väljer färdigheter för att definiera din karaktär. Vi ska kunna ändra våra specs närsomhelst, och det ska gå att spela på ett stealth-aktigt sätt, som en tank eller som en healer. Och allt däremellan.

Det vankas PvP-strider och i storyn ser vi två fraktioner som slåss om spelets resurser i olika karantärzoner. Under huven på The Division ligger Massives nya spelmotor Snowdrop. Enligt Massive har man valt att göra ett konsolspel eftersom teknologin passar dem trots deras PC-bakgrund. Begränsningarna i spelkontroll (jämfört med PC) är en del av speldesignen då du tvingas att välja bland en begränsad mängd färdigheter (som mappas till knapparna).

"It was created as a Clancy game from the start," berättar Ubisoft Massives David Polfeldt. "We wanted to add something new to the Clancy family."

The Division kommer att släppas nästa år till Playstation 4 och Xbox One.

Läs allt om E3 på vår temasida.

The Division
The Division
The DivisionThe Division

Relaterade texter

4
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

New Yorks gator må vara uppstädade, men det gömmer sig gott om fiender under jord. Häng med ner i mörkret i den första expansionen till Ubisofts onlinespel...

The DivisionScore

The Division

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Snökaos och ond, bråd död väntar oss i New York så här års. Mathias har satt betyg på vårens mest hypade onlinespel...

1
The Division-filmen tycks vara nedlagd

The Division-filmen tycks vara nedlagd

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

The Division-filmen utannonserades redan 2016 av Ubisoft efter lanseringen av det postapokalyptiska co-op-spelet. Sedan dess har vi fått några uppdateringar om hur det...

1
The Division-filmen kommer till Netflix

The Division-filmen kommer till Netflix

NYHET. Skrivet av André Lamartine

Mythic Quest var visst inte den enda icke-spelbara produkten att avslöjas på årets Ubisoft-konferens, för nyligen meddelades det även att Netflix har fått rättigheterna...



Loading next content