Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Island

Dead Island nästa år

Från teamet bakom Call of Juarez

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Polska Techland som nyligen släppte Call of Juarez, och tidigare stått bakom spel som Chrome och Xpand Rally, arbetar för tillfället med tre kommande spel. Det handlar om Warhound, Chrome 2 och Dead Island.

Dead Island är ett skräckspel som ses ur förstapersonsperspektiv. Smekmånaden med din nyblivna fru blir allt annat än vad du väntat dig efter en flygplanskrasch och upptäkten att allt som borde vara dött på ön inte snällt ligger stilla under jorden. Målet i spelet är att hitta frun och ta sig därifrån. Det hela låter annars väldigt mycket som Capcoms Dead Rising, fast på en ö och sett ur förstapersonsperspektiv då. Namn och loggan för också tankarna osökt till Capcoms spel. Techland utlovar en stor värld att utforska, en rad olika personer att alliera sig med (eller inte) som en handling med olika förgreningar.

Spana in den första artworken som har släppts från spelet här nedan...

Dead IslandDead IslandDead IslandDead Island

Relaterade texter

Dead IslandScore

Dead Island

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trodde du att myggor, påflugna försäljare och kallt badvatten var det värsta som kunde hända på semestern? Glöm det, Jonas har upplevt en vidrig charterresa med ett milt sagt tveksamt resesällskap...



Loading next content