Svenska
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur II HD Online

Soul Calibur 2 HD Online utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Namco Bandai har utannonserat Soul Calibur 2 HD Online på San Diego Comic-Con. Det är en HD-uppdatering av det omtyckta fightingspelet från 2003 med onlinefunktionalitet och det kommer innehålla alla spellägen från originalet, rapporterar Shoryuken.

Fans av spelet kanske minns att originalet hade gästkaraktärer baserat på vilken konsol det spelades på. Gamecube-versionen hade Link från The Legend of Zelda-serien, Xbox-versionen hade serietidningsfiguren Spawn och PS2-versionen hade Tekken-seriens Heihachi Mishima.

Soul Calibur 2 HD Online är baserat på PS2-versionen så Heihachi är redan bekräftad. Producenten Masaaki Hoshino har sagt att de inte tänker avslöja om Link eller Spawn får vara med på kalaset också än.

Soul Calibur 2 HD Online ska släppas till Playstation 3 och Xbox 360 i höst.

Soul Calibur II HD Online

Relaterade texter

6
Soul Calibur II HD OnlineScore

Soul Calibur II HD Online

RECENSION. Skrivet av Carl Brännström

Teatraliskt överspel, svärd och storbystade amazoner. Namcos hyllade fightingsspel är tillbaka, nu i HD-upplösning, med ett trasigt onlineläge...

Soul Calibur 2 HD Online utannonserat

Soul Calibur 2 HD Online utannonserat

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Namco Bandai har utannonserat Soul Calibur 2 HD Online på San Diego Comic-Con. Det är en HD-uppdatering av det omtyckta fightingspelet från 2003 med onlinefunktionalitet...



Loading next content