Svenska
Gamereactor
nyheter
Bioshock Infinite

Spela som Elizabeth i Bioshock Infinite-DLC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Irrational Games låter dagen till ära meddela att det är tre omgångar DLC på väg till Bioshock Infinite (trailers nedan), varav den första faktiskt kommer redan idag. Den heter Clash in the Clouds och bjuder på arenabaserad action.

Det kanske inte riktigt är vad Bioshock-fans hoppats på, men lyckligtvis kommer även storyn byggas ut med de två andra DLC-paketen. Här är en genomgång av alla tre, översatt från pressreleasen.

Bioshock Infinite: Clash in the Clouds
Första omgången DLC fokuserar helt på Bioshock Infinite-trider. Kombinera vapen, Vigors, utrustning, Tears och Sky-Lines på flera nya sätt. Paketet innehåller 60 utmaningar i fyra helt nya miljöer. Klara Blue Ribbon Challenges för att låsa upp konceptbilder, Voxophones, Kinetoscopes och mer i Columbian Archeological Society. Klättra på rankinglistorna och lås upp nya achievements.

Bioshock Infinite: Burial at Sea - Episode One
Återbesök Rapture i en historia där Booker och Elizabeth upplever undervattensstaden innan dess "bäst före"-datum passerat. Irrational Games (original-Bioshock och Bioshock Infinite) har utvecklat detta DLC-paket som visar Rapture som du aldrig sett det tidigare, likt en gnistrande juvel på havets botten. Allt har gjorts med Bioshock Infinite-grafikmotorn och spelmekaniken har modifierats för att ge spelaren känslan av det första Bioshock, samtidigt som det kombineras med det bästa från just Bioshock Infinite. Det betyder i klartext nya vapen, nya Plasmids/Vigors, nya Tears, nya Sky-Lines och såklart... Big Daddies.

Bioshock Infinite: Burial at Sea - Episode Two
I detta DLC-paket får du spela som Elizabeth när hon försöker få ett avslut på både sin egen historia och den i Bioshock Infinite. Precis som i episod 1 innehåller även denna Rapture i all sin prakt och spelmekaniken är en hybrid mellan original-Bioshock och Bioshock Infinite.

Inom kort kommer en förtitt där Gamereactor berättar mer om dessa DLC-paket. Vi har nämligen hälsat på hos Irrational Games och fått chansen att prova på det som erbjuds.

HQ
HQ

Relaterade texter

Bioshock Infinite: Burial at Sea - Episode 2Score

Bioshock Infinite: Burial at Sea - Episode 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Utvecklaren Irrational håller som bäst på att lägga ner och den avslutande delen av Burial at Sea blir deras sista bidrag till spelvärlden. Jonas har tagit reda på om de avslutar Bioshock-sagan på ett bra sätt...

Bioshock Infinite: Burial at SeaScore

Bioshock Infinite: Burial at Sea

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Irrational Games tar oss återigen med under ytan, ned till Rapture för kusliga noir-äventyr på havets botten. Jonas Mäki har recenserat Burial at Sea...

Gamereactors tior: Bioshock Infinite

Gamereactors tior: Bioshock Infinite

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det blivit dags att grotta ner sig i arkiven igen för att kolla in spelen som fått vårt allra högsta betyg. Denna gång Ken Levines mästerverk Bioshock Infinite...



Loading next content