Svenska
Gamereactor
nyheter
Unreal Tournament III

PS3-slakten inställd

Separata onlinelägen i Unreal

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det blir inte läge för överlägsna PC-spelare ("mus och tangentbordsspelare") att slakta intet ont anande PS3-spelare i Unreal Tournament III. Åtminstone inte direkt när spelet släpps. Detta meddelar Epics chef Mark Rein, som förklarar att PS3-spelare och PC-spelare inte kommer att kunna mötas online (som det var möjligt i Shadowrun där PC-spelare och Xbox 360-spelare kunde mötas).

Enligt Mark Rein krävs det mer arbete att uppdatera PS3-versionen och för att inte PC-spelarna ska behöva vänta på att deras konsolbröders version uppdateras så väljer Epic således att inte implementera gemensamt onlinespel för båda plattformarna. Däremot utesluter inte Mark Rein möjligheten att det kan komma att införas senare. Det ger i såna fall PS3-spelarna tid att öva upp sig och kanske köpa en mus och ett tangentbord att plugga in till sin Playstation 3 för att bättre kunna mäta sig med PC-spelarna.

I slutet av november är det tänkt att Unreal Tournament III ska släppas till PC och Playstation 3. Xbox 360-versionen väntas dröja åtminstone ytterligare ett halvår.

Unreal Tournament IIIUnreal Tournament IIIUnreal Tournament III

Relaterade texter

Unreal Tournament IIIScore

Unreal Tournament III

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Epic återvänder än en gång till sin arena för när Unreal Tournament III till slut anländer till Xbox 360...

Unreal Tournament IIIScore

Unreal Tournament III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vår actiontokiga chefredaktör har krossat argsinta norska kollegor i Playstation 3-versionen av Epics mästerliga Unreal Tournament III, och är mycket nöjd...



Loading next content