Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 14

FIFA 14 på köpet med varje Xbox One?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ja, nu gäller det ju såklart inte oss i Sverige som överhuvudtaget inte ens får Xbox One i år, men enligt MCV ryktas det att Microsoft gjort en deal med EA om att FIFA 14 ska medfölja varje såld Xbox One-enhet utan extra kostnad. Eftersom FIFA-serien är största sportspelet i Europa, är det såklart tungt. Microsoft hoppas på det här sättet att folk ska välja att köpa Xbox One trots ett högre pris än konkurrenten.

Värt att notera är dock att man får Playstation 4 och ett FIFA 14 köpt separat för mindre pengar än vad Xbox One kostar oavsett, så det återstår att se om folk tycker det är värt de extra slantarna för Kinect. Klockan 11:00 har de sin tillställning på Gamescom idag där Xbox One-nyheter utlovas, där lär vi få veta om detta stämmer.

FIFA 14

Relaterade texter

FIFA 14Score

FIFA 14

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Det mesta är sig likt när EA släpper lös detta års upplaga av FIFA. Räcker ett fåtal nyheter? Har den här konsolgenerationens versioner blivit lidande med tanke på att samma spel även ska komma tilll Playstation 4 och Xbox One?

5
Bästa nordiska lagen i FUT-FIFA 14

Bästa nordiska lagen i FUT-FIFA 14

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Så! Nu är vinnarna korade, här är de som vann vår FUT-FIFA 14-tävling över de bästa nordiska lagen. 1:a pris: Rasmus Bruun (Best Team of the Year - 11 players / 5...



Loading next content