Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V låter spelaren knarka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att kommande Grand Theft Auto V blir ett fräckt spel har väl ingen undgått. Den femte delen i serien kommer knappast att vara den första installationen där spelare tillåts göra grova, illegala övertramp, men allt mer pekar på att femman kommer att ta det hela ett par steg längre.

Nu är det bekräftat att man kommer att kunna röka cannabis i spelet. Något som tidigare hängt i luften efter en trailer där en man sågs promenera ut ur ett apotek med ett anonymt rökverk i handen. Man kommer också kunna dricka alkohol (och köra bil). Brukande av kokain kommer också att förekomma, liksom en herre som visar picken. Dock ej i sexuell kontext, tydligen.

Man skulle kunna argumentera för att det är desto mindre moraliskt försvarbart att skjuta ned polishelikoptrar med raketgevär som i tidigare installationer - ett inslag som naturligtvis finns kvar även i Grand Theft Auto V - men klart står hur som helst att Rockstar har brett ut kriminella aktiviteter i en långt större utsträckning den här gången.

Tack, Kotaku.

Grand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content