Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Massor av ny information om Zelda: Wind Waker HD

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD är på väg till Wii U, det har väl inte undgått någon. Nintendo har tidigare pratat om att de tänker göra en del små förändringar på spelet för att göra det bättre än originalet. Vi kan nu gå in lite mer på detalj om vilka förändringar som gjorts.

Även om originalet är väldigt älskat av fans till serien så finns det en del mindre uppskattade moment i spelet. Det kanske mest bespottade av dessa är jakten på de åtta Triforce-bitarna. I Wii U-versionen kommer du kunna plocka upp fem av dessa delar utan att behöva översätta kartorna för dem. Bara för de återstående tre behöver du göra det.

Precis som i The Legend of Zelda: Skyward Sword kommer det finnas en högre svårighetsgrad som kallas Hero Mode. I Wind Waker HD kommer detta läge finnas upplåst redan från start.

Spelets kamera som kallas Picto Box återvänder i Wii U-versionen. Du kommer fortfarande kunna ta kort på intet ont anande bybor men nytt för den här gången är att du även kan ta bilder på dig själv (du kommer till och med kunna välja vilket ansiktsuttryck du vill ha) och ladda upp dessa bilder på Miiverse.

För att göra seglandet snabbare har Nintendo lagt till ett nytt segel som kallas Swift Sail. Detta kommer finnas tillgängligt efter det första templet.

Slutligen kommer det även finnas en förstapersonskamera i spelet. Du kommer ha full kontroll till att röra dig hur du vill i förstaperson och skjuta pilar som i ett FPS.

Vad tycker ni läsare, är dessa nyheter något som kommer göra spelet bättre? The Legend of Zelda: The Wind Waker HD släpps till Wii U den 4 oktober.

Tack, My Nintendo News.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Relaterade texter

The Legend of Zelda: The Wind Waker HDScore

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Ett av Zelda-seriens mest unika spel har lagom till tioårsjubileumet piffats till med HD och widescreen-stöd. Jonas Mäki har återbesökt det cel shadade Hyrule för att kolla om klassikern håller måttet...

Link och Zelda som japanska mjukisar

Link och Zelda som japanska mjukisar

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Känner du att ditt liv inte är komplett utan mjukisversioner av Link, Tingle och Zelda - så har japanska Tomopop nu fixat den biten åt dig. De säljer nämligen...

Vinn Legend of Zelda: Wind Waker HD

Vinn Legend of Zelda: Wind Waker HD

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har fått tre stycken urtjusiga samlarboxar av Wii U-exklusiva Legend of Zelda: Wind Waker HD, som vi nu lottar ut till er läsare. För att komma över ett ex ska du...



Loading next content