Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 4

Tio banor och sju spellägen i Battlefield 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Battlefield 4 släpps i höst kommer det finnas tio banor och sju olika spellägen i multiplayer-delen av spelet. Dessa lägen är Conquest, Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch, Obliteration och Defuse. Det två sista är nya för serien.

Obliteration visade Dice upp på årets Gamescom. Här kämpar båda lagen för att komma åt en bomb (som dyker upp slumpmässigt på banan) och målet är att detonera den på motståndarlagets olika baser.

Defuse vet vi inte jättemycket om än men Dice har beskrivit det som tight och snabbt med endast infanteri och utan respawns.

Av de tio banorna som finns har vi fått se två av dem. På E3 visade man upp Siege of Shanghai, en enorm stadsbana med en stor skyskrapa som går att riva helt och hållet. Förra veckan på Gamescom visade de upp Paracel Storm. Den består av flera öar och här finns det mycket utrymme för krigföring till havs med vågor som blir allt våldsammare.

Vilket är din favorit bland de gamla spellägena och vad tycker du om vad vi hittills vet om de nya?

Tack, CVG.

Battlefield 4

Relaterade texter

Battlefield 4Score

Battlefield 4

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Dice levererar större och mer levande strider än någonsin tidigare. Oskar har spelat nästan överdrivet mycket och delar här ut sitt betyg...



Loading next content