Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

PC-pirater blåsta på Grand Theft Auto V

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Grand Theft Auto V är som bekant överhuvudtaget inte utannonserat till PC. Kanske kommer det, kanske kommer det inte. Ett tiotusental klåpare till PC-spelare lät dock inte sådana här trivialiteter stoppa dem när Grand Theft Auto V på 18 gigabyte plötsligt dök upp för nedladdning på tvivelaktiga sidor, skriver Eteknix.

Piraterna laddade glatt hem Grand Theft Auto V och började installera det, och allt såg ut som man kunde förvänta sig. Bara det att de som gjort filen passat på att baka in kusar, trojanska hästar och andra otyg man inte vill ha i sin dator - samt att den dessutom sent i installationen på ett trovärdigt sätt fiskar efter personlig information.

Hittills är det som sagt otaliga som gått på dunderniten, och Rockstar tycker troligen inte synd om gratisbabianerna i någon större utsträckning och lär inte ha någon brådska med att få bort denna falska fil.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Det riktiga Grand Theft Auto V. Till konsol.

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content