Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 2

Gears of War 2 bekräftat

Marcus Fenix tillbaka redan i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsofts keynote på GDC har precis börjat, något som inte hindrat deras europeiska PR-team från att bara timmen för tidigt utannonsera Gears of War 2. Och inte nog med det, Gears of War 2 kommer att släppas redan nu i november. Precis som tidigare blir det exklusivt till Xbox 360.

Om det kommer fler detaljer som bilder och information under Microsofts keynote angående Gears of War 2 så uppdaterar vi denna nyhet så snart vi kan. Men detta innebär alltså att Gears of War blir den stora hösttiteln till Xbox 360 och vi har redan börjat varva upp våra motorsågsbajonetter.

Under pågående presskonferens visas nya klipp upp från Gears of War-omgivningar. Inte nödvändigtvis för att visa Gears of War 2, utan för att visa vad den nya grafikmotorn klarar. Det inkluderar bättre vatteneffekter, fler och mer detaljerade fiender, bättre fysikmotor samt förstörbara omgivningar. Antagligen en fingervisning om vad vi kan vänta oss från Gears of War 2.

Gears of War 2

Relaterade texter

Gears of War 2: Dark CornersScore

Gears of War 2: Dark Corners

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas har återvänt till planeten Sera för att återigen ta itu med sluskiga locust-svin och prova på Cliffys bortklippta scener i matiga expansionen Gears of War 2: Dark Corners...

Gears of War 2Score

Gears of War 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Epic följer upp det fantastiska Gears of War med en lika tung, slafsig och välberättad actionpärla som sist...



Loading next content