Svenska
Gamereactor
nyheter
Champions Online

Champions Online visat

Mer superhjältar från Cryptic

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Cryptic Studios är företaget bakom det mycket uppskattade onlinerollspelet City of Heroes/Villians där man fick skapa sin egna superhjälte eller superskurk. Nyligen skrev de över äganderättande till sin skapelse till spelets utgivare NCSoft. Dessutom arbetade de en tid på det numera nerlagda Marvel Universe Online, även det ett onlinerollspel med hjältar och skurkar.

Varför då gå för långt bort från ett vinnande koncept? Återigen ska vi få möjligheten att skräddarsy vår egna superhjälte eller skurk och ge denne krafter som vi själva önskar att vi hade. Cryptic Studios har inhandlat licensen för det klassiska rollspelet Champions och nu är alltså Champions Online ett faktum.

Snudd på oändliga möjligheter till val och detaljer på sin karaktär kommer att finnas för att man ska kunna få en karaktär som ser så unik ut som möjligt. Bakgrundshandling, namn, utrustning och färdigheter kommer alla att vara öppna att ändra och skapa som man bäst önskar, dessutom ska man kunna skaffa sig en egen ärkefiende.

Spelet kommer att släppas till PC under 2009 och denna gång kommer Cryptic Själva att stå för både utveckling och distribution. Spelets officiella site finns här och där kan man bekanta sig med bland annat Defender och Doctor Destroyer, hårda killar.

Champions OnlineChampions OnlineChampions OnlineChampions Online
Champions OnlineChampions OnlineChampions OnlineChampions Online

Relaterade texter

Champions OnlineScore

Champions Online

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Champions Online är ett onlinerollspel där sjysst stil är lika viktigt som att farma xp. Mikael har dragit på sig trikåerna



Loading next content