Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Här är detaljerna om Warcraft-filmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under en paneldiskussion på Blizzcon ikväll avslöjades mängder av detaljer kring den kommande Warcraft-filmen. Det dröjer ytterligare två år innan den dyker upp i biografer världen över då man inte har filmat en enda sekund ännu, men när man väl gör det så kommer man att blanda influenser från Gladiator, Game of Thrones och Avatar.

Duncan Jones, filmens regissör, avslöjade att mängder av skådespelare är tillsatta, men nämnde inga namn. Han berättade dock att det är en ordentlig utmaning att hitta skådespelare som ser ut som orcer, och då i synnerhet Durotan som ska vara den grönskinnade rasens ansikte utåt.

I samma veva avslöjades att storyn kommer att utspela sig under det första kriget mellan människor och orcer. Durotan och Lothar kommer att spela viktiga roller, och med tanke på att expansionen World of Warcraft: Warlords of Draenor utspelar sig i orcernas rötter är det förmodligen inte helt tokigt att anta att historierna kommer att integreras. Majoriteten av berättelsen kommer att utspela sig i Eastern Kingdoms.

Man börjar filma i januari och inget beslut har ännu tagits kring huruvida filmen ska ha 3D-stöd eller ej.

Vi ser förstås fram emot att se en trailer så småningom, men lär få vänta ett tag på detta. Tills vidare får vi nöja oss med konceptbilderna här nedan.

World of Warcraft
World of Warcraft
World of Warcraft
World of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content