Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Bad Company

Battlefield: Bad Company

Digital Illusions nya imponerar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Här är några nya bilder från multiplayer-läget ur svenska stoltheterna Digital Illusions kommande storspel Battlefield: Bad Company. Det var ett av de första spelen att belönas med fem eldar av fem i Gamereactor-tidningen. Förtitten skrevs av Bengt Lemne efter att han varit och hälsat på hos utvecklarna och en utförligare version finns tillänglig även här på hemsidan.

I Battlefield: Bad Company har Digital Illusions valt att skapa en helt ny multiplayerkomponent kallad gold rush. Här är man antingen försvarare som skyddar lådor med guld eller anfallare som ska förstöra dessa. Mycket intensiv action där man antingen kan spawnas på punkt bakom fronten eller direkt i sin squad (fyra personer i varje squad). Gamereactor fick nyligen spela en bana kallad Ascension, som bjöd på våldsamma strider. För att tvinga ihop spelare på en mindre ytan har man implementerat ett system där man om man rör sig för långt ifrån den aktiva målet dör om man inte vänder tillbaka inom fem sekunder. Gold rush kommer vara det primära multiplayerläget i Bad Company, men räkna även med mer traditionella Battlefield-strider.

Att säga att det är ursnyggt är väl inte direkt någon överdrift?

Battlefield: Bad CompanyBattlefield: Bad CompanyBattlefield: Bad CompanyBattlefield: Bad Company
Battlefield: Bad CompanyBattlefield: Bad CompanyBattlefield: Bad CompanyBattlefield: Bad Company

Relaterade texter

Battlefield: Bad CompanyScore

Battlefield: Bad Company

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Fyra skjutglada rejects, en armé av legoknektar och en stor låda med guld vid regnbågens slut... Gamereactor bjuder på världens första onlinerecension av Bad Company!

GRTV: Bad Company

GRTV: Bad Company

NYHET. Skrivet av Redaktionen

Chefredaktör Hegevall har videorecenserat Digital Illussions Battlefield: Bad Company (som släpps idag) i ljusgul sjukhusrock och med sin patenterade skolengelska. Missa inte!



Loading next content