Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 2

Bossfight i Gears of War 2

Marcus Fenix berättar för mycket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mannen bakom Marcus Fenixs röst i Gears of War, John DiMaggio (gör även rösten till... Bender i Futurama), har i en amerikansk intervju råkat berätta lite mer än vad Epic hade tänkt sig. Bland annat nämner han att han repriserar sin roll som Franklin, en av de så kallade "stranded". Något som alltså betyder att både Franklin och sannolikt stranded återkommer i någon form.

Dessutom passar på att berätta, kanske inte helt överraskande, att det kommer bli mer vapen, flera nya figurer och att man kommer lära känna huvudpersonerna bättre samt att mellansekvenserna blir djupare. Vilket även gäller storyn, om vi får tro John DiMaggio.

Det kanske mest intressanta är dock att han berättar att man denna gång kommer att tvingas möta en brumak. Ni vet de där vandrande jättelika pansarvagnarna som man även stötte på i PC-versionen av Gears of War. Något som DiMaggio menar är en helt fantastiskt häftig strid. Nu väntar vi bara på de första bilderna.

Bilden på brumaken nedan är från Gears of War.

Gears of War 2

Relaterade texter

Gears of War 2: Dark CornersScore

Gears of War 2: Dark Corners

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas har återvänt till planeten Sera för att återigen ta itu med sluskiga locust-svin och prova på Cliffys bortklippta scener i matiga expansionen Gears of War 2: Dark Corners...

Gears of War 2Score

Gears of War 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Epic följer upp det fantastiska Gears of War med en lika tung, slafsig och välberättad actionpärla som sist...



Loading next content