Svenska
Gamereactor
nyheter
Bioshock 2

Bioshock 2 nästa år

Supersuccén får fortsättning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Take 2 har äntligen gått ut och bekräftat att det är ett nytt Bioshock-spel på gång. Denna gång är det den nybildade Take 2-studion i San Fransisco som sägs bestå av ett flertal medlemmar från det gamla Irrational Games i Boston, studion som numera heter 2K Boston.

Det berättas även att Ken Levine, mannen ansvarig för Bioshock och även System Shock 2 kommer att spela en viktig roll i utvecklingen även om det i dagsläget inte finns mer information än såhär. Detta rapporterar Shacknews.

Bioshock 2 ska lanseras under nästnästa höst (2009) och även om inga format är bekräftade misstänker vi att det minst blir samma format som tidigare, alltså PC och Xbox 360 samt möjligen även Playstation 3 (om inte Microsoft säkrar exklusivitet även denna gång).

Bioshock 2

Relaterade texter

Bioshock 2Score

Bioshock 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så är det äntligen dags att besöka Rapture igen, spelvärldens mest sällsamma plats, befolkad av neddrogat patrask och ledare med storhetsvansinne. Men gissa om vi längtat...

Studion bakom Bioshock 2 nedstängd?

Studion bakom Bioshock 2 nedstängd?

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Det ryktas just nu att studion bakom Bioshock 2 och The Bureau: Xcom Declassified, 2K Marin, stängts ner och att samtliga 88 anställda fått kicken. En anonym källa har...



Loading next content