Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed IV: Black Flag

Rykte: Två nya Assassin's Creed under 2014

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var så sent som igår vi kunde rapportera att Ubisoft inte är främmande för att öka på tempot med fler Assassin's Creed-spel per år. Då var källan Ubisoft själva, men nu drämmer Examiner till med ett rykte som delvis handlar om just detta. De påstår sig nämligen ha fått höra att Ubisoft planerar två nya Assassin's Creed under 2014, varav Assassin's Creed: Liberation HD inte är medräknat.

Det ena spelet lär ska vara på väg till nuvarande generations konsoler; Playstation 3, Xbox 360 samt - får man förmoda - Wii U. Sedan ska det komma ett helt nytt omgjort spel som lär ska vara en rejäl omstuvning av serien till Playstation 4 och Xbox One.

Ryktena bör såklart tas med en julstrumpa fylld av grovsalt, men helt orimligt är det inte att Ubisoft skulle välja att göra på detta vis. Detta eftersom de då kan göra ett relativt billigt spel till de svagare konsolerna med samma verktyg de använt till befintliga spel i serien, och därefter göra om serien grundligt i ett nytt spel helt byggt för nästa generation.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterade texter

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Ett av höstens största spelsläpp är en välbehövd men något schizofren nystart för Assassin's Creed-serien. Tobias är något kluven, men ändå rejält imponerad...



Loading next content