Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 4

Ingen fri PS4-uppgradering av DLC till Battlefield 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var bara så sent som i november det officiella Battlefield 4-kontot på Twitter lät meddela att alla som förhandsbokade Playstation 3-versionen av Battlefield 4, och därmed fick DLC-paketet China Rising på köpet, skulle kunna få med sin expansion om de valde att senare skaffa Playstation 4-versionen. Eftersom EA och Dice gick ut med detta officiellt var det många som därför nappade på erbjudandet, vilket de inte skulle ha gjort.

Nu skriver nämligen Game Informer att EA inte alls har några planer på att upprätthålla sitt löfte (som även finns kvar på Twitter), och att de som uppgraderar Playstation 3-versionen till Playstation 4 för en mindre kostnad inte kommer få China Rising till den nya konsolen.

Sannolikt gäller precis samma saker Xbox 360 till Xbox One, vilket dock inte är ett lika stort problem här i Sverige där sistnämnda som bekant inte ens är släppt. Men detta kan vara bra att ha i åtanke för de som tänkt uppgradera sin köpta version, att om ni som lojala kunder förhandsbokat spelet, så kommer ni ändå behöva köpa China Rising på nytt. Bara för att man officiellt sagt att det ska fungera - så betyder det inte att det faktiskt gör det.

Battlefield 4

Relaterade texter

Battlefield 4Score

Battlefield 4

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Dice levererar större och mer levande strider än någonsin tidigare. Oskar har spelat nästan överdrivet mycket och delar här ut sitt betyg...



Loading next content