Svenska
Gamereactor
nyheter
Dungeon Siege III

Dungeon Siege 3 på tal

Nya grepp i del tre

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är många som gillar Gas Powered Games fantasy-massaker Dungeon Siege, två uppskattade och fantasyspäckade delar har det blivit hittils och nu har Chris Taylor, ägare till företaget och mannen bakom spelserien uttalat sig lite om vad man kan förvänta sig. Det är ett par ändringar som kan komma att betyda att spelserien tar en lite annan riktning.

Just nu jobbar Gas Powered Games på multiplattformstiteln Space Siege och Chris Taylor säger att flera av designvalen i det nya spelet kommer att fläcka av sig på det tredje Dungeon Siege-spelet. Medan mycket kommer att vara likadant säger sig Taylor att han vill avskaffa möjligheten att behöva skyffla runt med flera karaktärer på en gång. Detta tolkas lite som att han hellre vill fokusera på att ge spelaren endast en hjälte, mycket möjligt ett designval som gör det enklare att utveckla spelet även till olika konsoler. Men först ska Space Siege bli färdigt, vilket det förhoppningsvis blir i slutet av året.

Dungeon Siege III

Relaterade texter

7
Dungeon Siege IIIScore

Dungeon Siege III

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Chrille har rensat konungariket Ehb från ondska utan att någonsin bli särskilt exalterad. Och allt han fick var en futtig Blouse of Lousiness



Loading next content