Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
NYHET

Fallout 3-väckarklocka

I super-duper-utgåvan


Vi har ju tidigare berättat att Fallout 3 kommer att komma i en Collector's Edition innehållande en DVD där man får beskåda utvecklingen av spelet, en artbook med design och koncept-skisser, en metallåda med Fallout-motiv och en bobble-head-gubbe som går att samla på sig även inne i spelet. Detta förutom spelet i sig.

I Survival Edition som kommer att vara exklusiv för amerikanska Amazon kommer man även att få en väckarklocke-replika av Pipboy 3000, den dator man går runt med på armen i spelet. I grund och botten ett stycke plats med en funkig design, men som ändå lockar till viss importlusta. Bethesda säger att Amazon kommer att vara ensamma om Survival Edition, som dessutom kommer att kosta 120 dollar. Dock säger Pete Hines på Bethesda att de inte lägger sig i om Amazon skeppar enheter till sina lokaliserade systersiter, som amazon.de i Tyskland.

Detta kan vara en hint om att spelet är regionsfritt och därmed ska det vara fullt möjligt att inhandla ett amerikanskt exemplar och därmed kunna få den snygga klockan. Några vidare detaljer är i dagsläget inte känt och teorin om att spelet skulle vara regionsfritt är en högst egen teori som undertecknad har. Vi får helt enkelt se vad framtiden har att ge oss, bilder på Fallout 3 Survival Edition och dess innehåll kan ses här nedan.

Fallout 3Fallout 3Fallout 3
BETA +