Svenska
Gamereactor
nyheter
Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All-Stars

Capcom betatestar

Många slagsmål på gång nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tatsunoko vs Capcom: Cross Generation of Heroes är ett fartfyllt fightingspel med drag av de gamla Marvel vs Capcom-spelen, som utvecklas parallellt med Street Fighter IV. Spelet har just testats för första gången i japanska arkadhallar och trots rätt få figurer (än så länge) ser det ytterst lovande ut. Tatsunoko är ett japanskt animeföretag och så gott som okända i väst men uppmärksamma animefans kanske känner igen figurerna som hittills kommer från Gatchaman, Neo-Human Casshern, Tekkaman: The Space Knight, Yatterman, Hurricane Polymar och Golden Warrior Gold Lightan.

Capcom-gänget är aningen mer namnkunnigt. Ryu, Chun-Li och Alex representerar Street Fighter 1, 2 och 3 (får vi gissa att Crimson Viper dyker upp som gäst från fyran?), Morrigan från Darkstalkers, Batsu från Rival Schools och så den blonde samurajen Soki från Onimusha: Dawn of Dreams.

Fortfarande finns massor av figurer kvar att visa från båda sidorna och Tatsunoko vs Capcom lär kunna bli riktigt, riktigt bra. Däremot är det ytterst tveksamt om någon västerländsk release blir av, eftersom rättigheterna för Tatsunoko-karaktärerna är oerhört snåriga. Spelet utvecklas i alla fall på Taito Type X2, samma arkadformat som Street Fighter IV, så möjligen kommer det ändå till Playstation 3 och Xbox 360 är det är relativt lätt att importera.

Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All-StarsTatsunoko vs Capcom: Ultimate All-StarsTatsunoko vs Capcom: Ultimate All-Stars

Relaterade texter



Loading next content