Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Origins

Dragon Age-info officiell

Godis för Baldur's Gate-fans

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det känns som att Bioware har jobbat på sitt kommande rollspel Dragon Age: Origins i en hel evighet nu, det är inte långt därifrån. Nu börjar det sippra ut nyheter och EA har sammanställt en lista på vad vi kan komma att förvänta oss i detta (episka?) rollspel. Bioware själva säger att detta är den sprituella uppföljaren till Baldur's Gate och de horder med gamers som har suktat efter en fortsättning på spelserien borde alltså bli extra sugna på det nya spelet.

Bland annat ska det bjudas på ett innovativt stridssystem där stridsystemet ska skala och anpassas efter motståndet, huruvida man möter få men gigantiska fiender, eller myriader av småkryp. Det kommer att förekomma storskaliga strider i grupp.

Magisystemet kommer i sig att bjuda på maffig magidöd redan från början, men för att kunna skapa helt nya förutsättningar kommer man att kunna kombinera olika former av magi för att skapa sina egna trollformler. Olika magier kommer att kunna kombineras för att få unika egenskaper för spelaren.

Mycket fokus kommer att ligga på att spelaren ska få skapa och utveckla sin egna karaktär med talangpoäng, specialiseringar, skickligheter samt vapen och utrustning. Man kommer att kunna skapa och krossa allianser med olika personer och faktioner under spelets gång. Spelaren väljer vem man allierar sig med, eller sätter upp på sin fiendelista. Dessutom ska man till en början få spela en prolog där spelarens bakgrund formas och hur spelvärlden formas efter spelaren.

Prologen bestämmer till stor del hur spelaren kommer att te sig när man väl sätter igång med själva huvudäventyret, här har man möjlighet att skapa vissa av sina förutsättningar för fortsättningen. Handlingen beskrivs om känslofylld och dynamisk och att vi kommer att sitta som klistrade. Vi är officiellt väldigt intresserade av Biowares kommande storspel.

Dragon Age: Origins

Relaterade texter

Dragon Age: Origins - AwakeningScore

Dragon Age: Origins - Awakening

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Ärkedemonen är besegrad, världen är räddad och alla är glada och nöjda. Men inte länge, för då skulle det inte finnas anledning till en fräsch expansion...

5
Stor rea på EA-spel hos GOG.com

Stor rea på EA-spel hos GOG.com

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

GOG.com har just nu en rejäl rea på klassiska EA-spel till PC. Det inkluderar bland annat Dragon Age: Origins, Wing Commander, Sim City 4, Dungeon Keeper, Theme Hospital,...

Dragon Age: Origins gratis via Origin

Dragon Age: Origins gratis via Origin

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

EA och deras Origin har lanserat nästa omgång i "On the House" där de delar ut utvalda spel gratis. Nu kan du ladda ner både Biowares klassiska Dragon Age: Origins samt...



Loading next content