Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 2

Rida i Gears of War 2?

Och co-op för fem spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Inte helt oväntat visade Epic's Cliff Blezinski en sekvens ur Gears of War 2 under Microsofts presskonferens tidigare.

Man fick se hur Marcus Fenix tillsammans med kompanjonen Don sprang fram bland brinnande byggnader, blickade ut över en rökhärjad stad för att sedan springa över en stor kran som välte och i kaoset får agera som någon slags bro. Allt detta väldigt imponerande visuellt och när de stötte på elaka fiender i form av locusts passade naturligtvis Cliff på att visa upp den nya köttsköld-funktionen, alltså att man kan använda en skadad fiende som sköld när man avancerar framåt.

Därefter fick man se ett, stort, spindel-liknande moster som verkar tacklas bäst med det bekanta vapnet "hammer of dawn" från föregångaren. Sedan var det egentligen inte mycket nytt förrän de mot slutet av visningen stötte på en större fiende i form av en brumak som fanns med i PC-versionen av första Gears of War. Efter de flankerade den kolossen slutade visningen med följande replik; "If they can ride them, so can we."

Onekligen en hint om att man kommer kunna klättra upp på ryggen av en brumak för att sänka den, eller åtminstone lär man kunna försöka det när spelet släpps i november senare detta år. Närmare bestämt den 7:de november som Cliff presenterade som releasedatum.

Sist men inte minst avslöjade han att spelet kommer ha ett helt nytt co-op-läge. I "horde", som detta heter, kommer upp till fem spelare kunna kämpa emot våg efter våg av locustar som hela tiden ökar i svårighetsgrad.

Nedan har ni lite ny concept art från spelet som bland annat visar lite olika typer av fienden boomer.

Gears of War 2
Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2
Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2

Relaterade texter

Gears of War 2: Dark CornersScore

Gears of War 2: Dark Corners

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas har återvänt till planeten Sera för att återigen ta itu med sluskiga locust-svin och prova på Cliffys bortklippta scener i matiga expansionen Gears of War 2: Dark Corners...

Gears of War 2Score

Gears of War 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Epic följer upp det fantastiska Gears of War med en lika tung, slafsig och välberättad actionpärla som sist...



Loading next content