Svenska
Gamereactor
nyheter
Rage

EA hjärtar id Software

Samarbete mellan giganterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA har slutit avtal om att ge ut id Softwares kommande actionmangel Rage. John Carmack säger själv i en intervju på Gamespot att han länge ansåg att EA var ett stort elakt företag i branschen, men efter att ha pratat med samarbetspartners som till exempel Valve visade det sig att så inte var fallet. Enligt Carmack kan EA erbjuda en viss mängd olika tjänster, något som varje utvecklare själv kan välja och vraka mellan.

Till en början handlar det lite överraskande avtalet om att endast ge ut det kommande spelet Rage, men att det finns utrymme och intresse för ett vidare samarbete, något som dock inte är klart i dagsläget. Inget lanseringsdatum har dock nämnts och förutom en ny trailer finns det heller inga direkta nyheter. Förvänta er dock att höra betydligt mer om Rage under QuakeCon nästa månad.

RageRageRageRage
RageRageRageRage
RageRageRageRage

Relaterade texter

RageScore

Rage

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Chrille har laddat hagelbrakaren och skjutit sig igenom Rage... Hur bra är egentligen Quake-skaparnas senaste actionrökare?

Id Software har inte begravt Rage-serien

Id Software har inte begravt Rage-serien

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Trots att Rage blev en kommersiell flopp och att Id Software inte jobbar på någon uppföljare för tillfället - så är inte serien död och begraven. Tvärtom, i en...



Loading next content