Svenska
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet

Tjäna på Little Big Planet

Skickliga banbyggare får ta betalt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av grundtankarna i Little Big Planet är att spelarna ska skapa och dela med sig av banor, vilket i förlängningen ska göra spelet till ett plattformsspel med oändligt många banor. När du har byggt en bana kan du sen antingen släppa den som den är, eller låsa den så att ingen kan ändra på den, eller öppna bara enskilda sektioner (så att spelaren sen måste bygga sig fram).

Som extra motivation för att göra riktigt bra banor kommer Media Molecule sedan att gå igenom de bästa, och om du har gjort tillräckligt många populära banor får du möjlighet att börja ta betalt för dina kommande verk (som dock kommer att behöva godkännas). På det sättet tjänar alla på det: spelet får massvis av välgjorda gratisbanor som folk har gjort i hopp om att få börja sälja, och de bästa kreatörerna kan få en slant för allt sitt arbete.

Little Big Planet kommer att släppas i oktober och är ett av de spel som vi ser fram emot mest.

Little Big PlanetLittle Big PlanetLittle Big Planet

Relaterade texter

Little Big PlanetScore

Little Big Planet

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Mikael har tagit en enkelbiljett till den lilla, stora planeten och vill aldrig komma hem igen. Media Molecules debuttitel till Playstation 3 är ett monument över fantasi och kreativitet



Loading next content