Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 4

"Platoons" implementeras i Battlefield 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Innan Battlefield 4 släpptes i höstas snackades det lite lätt om att Dices krigsmaskin skulle anpassas mer för e-sport och organiserat spelande. Att spelet senare släpptes som en trasig sörja satte förvisso käppar i hjulet för vissa av dessa planer, men Dice fortsätter likväl att implementera nyheter. Och denna gång handlar det om just organiserat spelande.

Från och med den 27 februari kommer man genom Battlelog erbjuda ett klansystem i Battlefield 4 där spelare kan sammanstråla och skapa så kallade plutoner (eng. platoons). Några av nyheterna i detta system listades under kvällen i ett inlägg på just Battlelog.

Platoons in a Nutshell
"So what can you expect when Platoons launches during this and next week? Let's look at the main features you will have access to in the first iteration of Platoons:

• The ability to create and join a Platoon for up to 100 members.
• Basic Platoon management such as inviting, applying, and promoting/demoting members.
• A private and public Platoon feed, where you can communicate and coordinate.
• A Platoon emblem and tag that all members can easily apply.
• The ability to earn stats for your Platoon and rank it up, and see all the matches you played together."

Utöver detta kommer man kunna ge sin pluton en förkortning på max fyra tecken vilken automatiskt skrivs ut framför medlemmars spelnamn. Det som krävs av en spelare som vill skapa sin egen pluton är ett premium-medlemskap och att denne ska ha nått nivå 10. Intressant är även att spelare mellan alla olika plattformar kan ingå i samma pluton, även om de inte kan spela med varandra.

I övrigt är man väldigt noga med att understryka hur detta endast är en första installation av systemet, som vartefter kommer att utvecklas och utökas med nya leksaker för din kla... Ursäkta... Pluton att fippla och pilla med.

Battlefield 4

Relaterade texter

Battlefield 4Score

Battlefield 4

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Dice levererar större och mer levande strider än någonsin tidigare. Oskar har spelat nästan överdrivet mycket och delar här ut sitt betyg...



Loading next content