Svenska
Gamereactor
nyheter
The Orange Box

Team Fortress 2 uppdateras

Bilder på en av de nya banorna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Valve har nu officiellt bekräftat att det kommer en uppdatering till PC-versionen av Team Fortress 2 den 19:e augusti. Uppdateringen går under namnet "Heavy" vilket inte är helt vilseledande då det är den största som släppts såhär långt. Vi kommer få flera nya vapen, spelsätt och banor. Sedan har det även ryktats om att det kommer ske förändringar som underlättar för vissa klasser att spela mer individuellt och inte vara lika beroende av support från medics.

Bilderna ni ser nedan är från en av de nya banorna och har utvecklats av en spelare inom communityn. Den kommer gå under namnet "cp_steel" och anpassar sig efter vilka punkter på banan lagen kontrollerar. Vilka vägar man kan och inte kan ta sig fram på kommer alltså att variera.

För att flera ska kunna testa den nya uppdateringen kommer Team Fortress 2 även vara gratis under helgen som startar den 22:a augusti, ifall man köper det via nedladdningstjänsten Steam.

The Orange BoxThe Orange Box

Relaterade texter

The Orange BoxScore

The Orange Box

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Världens bäste Gordon fortsätter sin kamp mot det utomjordiska hotet i Valves smaskiga box och Gamereactor bjuder givetvis på en gigantisk recension...



Loading next content