Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

40 möjliga slut i Dragon Age: Inquisition

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har läckt mängder av ny information om kommande Dragon Age: Inquisition. En användare på Bioware-forumet säger sig nämligen ha fått tag på nästa nummer av Official Xbox Magazine (då tidningen enligt honom kommer ut tidigare i Singapore) och menar att den innehåller en artikel med mängder av ny information om kommande Dragon Age: Inquisition.

Det ska enligt utsago finnas hela 40 olika slut att ta del av, beroende på hur man spelar, och dessa ska alla skilja sig markant från varandra.

Vidare ska det finnas fem olika regioner att äventyra i; Ferelden, The Free Marches, Orlais, Nevarra och the Dales. Dessa ska påverkas av dina handlingar. Om du exempelvis dödar en drake eller en signifikant tjuv så kommer du att märka att det spelade roll.

Endast fyra röster har spelats in för huvudkaraktären. Två stycken per kön, oavsett vald ras. Detta för att spara minne, menar creative director Mike Laidlaw.

Flora och fauna kan skördas och jagas till den grad att de utrotas. Då fortsätter naturen sitt kretslopp varpå andra raser kan bo där istället.

Kompanjoner kommer inte att tillkomma via DLC då detta skulle vara omöjligt att addera i efterhand, menar Bioware.

Jaldaris93, som den ivrige läsaren kallar sig, har listat mängder av nyheter snyggt och prydligt på Bioware-forumet. Ta en titt.

Dragon Age: Inquisition

Relaterade texter

Dragon Age: InquisitionScore

Dragon Age: Inquisition

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Bioware försöker att tämja en öppen värld och slänger in en brokig skara karaktärer att bekanta sig med - Simon har äntligen recenserat Dragon Age: Inquisition...



Loading next content