Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 2

Gamla banor i Gears of War 2

Exklusiva med nya spel enligt ett rykte

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är ingen hemlighet att stora spelkedjor tjänar multum som mellanhand av begagnade spel. Gamestop sägs exempelvis dra in 50% av sina förtjänster genom försäljningen av begagnade spel. De pengarna försvinner såklart direkt till butikskedjan och inte ett öre går till skaparna bakom spelet. På sistone är detta något som öppet kritiserats av bland annat kompositören Marty O'Donnell på Bungie och Jens Uwe Intat som är en av högsta hönsen på den europeiska delen av EA.

Enligt ett rykte verkar det som att Epic har försökt hittat en lösning på detta. När Gears of War 2 släpps i november sägs det nämligen att alla med en helt nya kopia av spelet kommer kunna ladda ner extrabanor till flerspelarläget. Närmare bestämt nyversioner av banor från första spelet. Tydligen handlar det om fem stycken till antalet och då i form av Canals, Gridlock, Subway, Mansion och Tyro Station.

Ifall det ligger någon sanning i ryktet återstår att se. Däremot skulle det såklart vara ett sätt att få folk att köpa ett nytt exemplar av spelet istället för ett begagnat där möjlighet att ladda hem och spela de gamla kartorna är försvunnen. Epic själva har än så länge valt att inte kommentera ryktet.

Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2
Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2
Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2

Relaterade texter

Gears of War 2: Dark CornersScore

Gears of War 2: Dark Corners

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas har återvänt till planeten Sera för att återigen ta itu med sluskiga locust-svin och prova på Cliffys bortklippta scener i matiga expansionen Gears of War 2: Dark Corners...

Gears of War 2Score

Gears of War 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Epic följer upp det fantastiska Gears of War med en lika tung, slafsig och välberättad actionpärla som sist...



Loading next content