Svenska
Gamereactor
nyheter
The Amazing Spider-Man 2

Inget Amazing Spider-Man 2 till Xbox One?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Activision har tagit bort alla omnämnanden om Xbox One-versionen av filmlicensspelet The Amazing Spider-Man 2 på den officiella hemsidan. Där kan vi även läsa följande kommentar: "We want to inform you that we are revising our release plans for ASM2 on Xbox One. When and whether ASM2 is released on Xbox One is TBD."

Oklart om det alls kommer, alltså. Och med tanke på att hela idén med filmlicensspel är att de ska släppas tillsammans med filmen, finns överhängande risk att detta betyder att det inte blir något The Amazing Spider-Man 2 till Xbox One. Det kan dock såklart handla om problem i godkännandeledet (spelet är inte nog finslipat) och isåfall lär vi se det högst en månad efter de andra.

The Amazing Spider-Man 2 släpps dock som vanligt till PC, Playstation 3 och 4, Wii U samt Xbox 360 och Nintendo 3DS den 2 maj.

The Amazing Spider-Man 2

Relaterade texter

The Amazing Spider-Man 2Score

The Amazing Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Beenox har stressat fram en uppföljare till förra generationens Spindelman och en besviken Petter Hegevall har levt livet som en polygonfattig Peter Parker

Inget Amazing Spider-Man 2 till Xbox One?

Inget Amazing Spider-Man 2 till Xbox One?

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Activision har tagit bort alla omnämnanden om Xbox One-versionen av filmlicensspelet The Amazing Spider-Man 2 på den officiella hemsidan. Där kan vi även läsa följande...



Loading next content