Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Mer detaljer kring Battlefield 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu är Battlefield 2 bekräftat och med det får vi nya detaljer om spelet. Som väntat är det återigen Digital Illusions som utvecklar spelet för Electronic Arts, som släpper det. Precis som ryktena sa så är temat en modernare krigsarena, som i Battlefield: Modern Combat. Man har dock gjort en helt ny spelmotor från grunden som lovar mer detaljerad grafik och förstörbara miljöer. De har även lagt in en "material penetration"-funktion som beräknar sina skotts chanser att skjuta igenom olika material, om en motspelare till exempel gömmer sig bakom en barikad. Detta banar för mer intensiva och spännande upplevelser. Över 100 spelare kan delta i samma slagsfält (vars storlek anpassas därefter) och över 30 fordon finns att tillgå.

Det råder ingen tvekan om att våra svenska killar har en blytung titel att visa upp på E3 - om det kommer att visas upp överhuvudtaget. I vilket fall kan ni vänta er mer om spelet och kanske ett par bilder inom en inte allt för avlägsen framtid.

Relaterade texter

Battlefield 2Score

Battlefield 2

RECENSION. Skrivet av Lars Jensen

Digital Illusions fastställer återigen att man är kungar på onlineskjutare. Battlefield 2 är bäst helt enkelt!

4
Upplev Falklandskriget i Battlefield 2

Upplev Falklandskriget i Battlefield 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Project Reality heter en av de mer populära moddarna till Battlefield 2 och i den senaste utgåvan har Falklandskriget lagts till, komplett med brittiska och argentinska...



Loading next content