Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 4

Flitiga fans sammansätter en önskelista för Gears of War 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gears of War 4, eller vad det nu kan komma att betitlas som, är under utveckling hemma hos Black Tusk Studios under ledarskap av före detta Epic Games-anställda Rod Fergusson. Detta vet vi om. Mycket mer än så vet vi dock inte. Det har inte varit under utveckling länge alls och vi lär inte få se det än på ett par år.

För många utvecklare är användarfeedback något väldigt viktigt och nyligen har ett gäng nästan absurt flitiga fans sammansatt ett trettiosex sidor långt dokument innehållandes allt de vill ska finnas i Gears of War 4 och allt som borde fixas från föregående titlar.

Här hittar man extremt detaljerade önskemål om saker som estetisk design, ljud och musik, DLC-planer, vapenbalans, chattfunktioner, kontrollscheman, multiplayer-design, miljodesign, story, formgivning av användargränssnitt, hur kulor ska registreras, multiplayer-kartor, vilka vapen som "får" vara med i multiplayer, vapenplacering, lobbyhantering och till och med förslag på helt nya spellägen.

En önskelista av den här magnituden lär bli svår att göra verklighet av, särskilt med tanke på att Black Tusk förmodligen har en egen vision av hur de vill utveckla serien.

Vad tror ni läsare om det här - håller ni med i vad som önskas eller har ni alldeles egna förhoppningar om var man tar serien härnäst?

Gears of War 4
Vi hoppas motorsågsgeväret återvänder, åtminstone.

Relaterade texter

Gears of War 4Score

Gears of War 4

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Det är äntligen dags för det efterlängtade Gears of War 4 att göra entré på marknaden. Oliver Thulin har hårdgranskat det för att se om det håller de höga förväntningarna...

0
OpTic mästare i Gears Pro Circuit San Diego

OpTic mästare i Gears Pro Circuit San Diego

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Om du gillar Gears of Wars esportscen, är du såklart välbekant med namnet OpTic Gaming eftersom de verkligen regerar denna gren. Nu har de återigen visat var skåpet ska...



Loading next content