Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 3

De vanligaste namnen för Shepard i Mass Effect

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I Mass Effect fick spelaren skapa sin alldeles egna karaktär för att spela som i kriget mot Reaper-hotet. Senare kunde man importera sin karaktär till uppföljarna. Efternamnet Shepard kunde man inte ändra men förnamnet fick man bestämma själv. Som standard hette den manliga varianten av Shepard John medan den kvinnliga hette Jane.

Bioware har tagit sig en närmare titt på vilka namn, förutom standardnamnen, som var vanligast bland spelarna och har delat med sig av resultatet på sin officiella blogg.

Bland de manliga namnen var, föga förvånande, Jack vanligast medan det vanligaste kvinnliga namnet var Sarah. Här nedan finner ni bilden som visar de fem vanligaste namnen för båda könen.

Vad hette din Commander Shepard i förnamn?

Mass Effect 3

Relaterade texter

Mass Effect 3: Special EditionScore

Mass Effect 3: Special Edition

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags för Nintendo-spelarna att få avnjuta finalen av Biowares rollspelsepos. Vi har recenserat och tagit reda på vad Wii U Gamepad kan tillföra äventyret...

Mass Effect 3Score

Mass Effect 3

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

En av de mest upphaussade uppföljarna någonsin är nu äntligen här. Infrias de enorma förväntningarna? Steinholtz har konverserat, flörtat och skjutit sig till svaret i Mass Effect 3



Loading next content