Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo 4

Halo: Master Chief Collection på väg till Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En samlingsbox kallad Halo: The Master Chief Collection lär vara på gång till Xbox One, menar Engadget. Den ska innehålla remastrade versioner av Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 och Halo 4. Då man med denna samling verkar fokusera på just Master Chiefs resa kommer inte Halo 3: ODST eller Halo: Reach inkluderas.

Ingen utvecklare är knuten till produkten i skrivande stund men Saber Interactive och Certain Affinity hjälptes åt för att bringa Halo: Combat Evolved Anniversary till marknaden år 2011. Vad dessa två studios gör har ingen officiellt bekräftat så de är två sannolika kandidater.

Det finns heller ingen information om det handlar om regelrätta remakes med helt ny grafik eller om det bara är simpla HD-uppdateringar vi har att göra med.

Igår utannonserade Microsoft och 343 Industries att nästa spel i serien kommer heta Halo 5: Guardians och att det släpps år 2015. I samma pressmeddelande var man noga med att poängtera att "resan" börjar redan i år. Fram tills nu har vi utgått från att det länge beryktade Halo 2: Anniversary skulle markera starten på den resan men nu är frågan om det inte är denna samling som gör det istället.

Microsoft har inte kommenterat ryktet om Halo: The Master Chief Collection och vi lär inte få reda på sanningen förrän på deras E3-konferens nästa månad.

Halo 4

Relaterade texter

Halo 4Score

Halo 4

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Fem års väntan är äntligen över. Ny spelutvecklare, ny trilogi. Halo 4 är här, och Gamereactor har givetvis delat ut betyg...

0
Halo 4 släpps till PC under nästa vecka

Halo 4 släpps till PC under nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

343 Industries avslöjade nyligen att Halo: The Master Chief Collection kommer uppdateras rejält i och med lanseringen av Xbox Series S och X - och tydligen har även...

Master Chief-störtkruka för motorcykelbruk

Master Chief-störtkruka för motorcykelbruk

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Inom kort kommer du kunna framföra din motorcykel med mer stil än vanligt. Amerianska tillverkaren Neca håller nämligen just nu på att färdigställa Master Chief Modular...



Loading next content