Svenska
Gamereactor
nyheter

Veckans PSN-nytt

Sim City och nya Sackboys

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Veckans Playstation Store-uppdatering är här och bjuder på en del intressant. Media Molecule fortsätter att dela ut nya kostymer till Sackboy. Du kan gratis klä dig med en TV på huvudet, men vill du se ut som en Loco Roco kostar det 25 kronor för hela gänget. Tydligen kommer det att fortsätta så här ett tag, med en gratiskostym och ett betalpaket varje vecka.

EA har lagt upp en del nytt. Dels finns Sim City 2000, i sin aningen förenklade PSone-version, att ladda ner för 45 kronor till PSP och Playstation 3. Om du har köpt Need for Speed Undercover men av någon anledning inte vill spela det har EA också löst det. För ett gäng betalpaket kan du låsa upp allt som spelet har att erbjuda för sammanlagt ungefär 2-300 kronor. Logiskt? Lite vettigare är möjligheten att köpa limited edition-tillbehören för 90 kronor om bara fått tag på den vanliga versionen.

I övrigt finns ett PSP-demo på Loco Roco 2, ett exklusivt paket med extrabanor till Bioshock (70 kronor), nya Guitar Hero III- och Rock Band-låtar samt ett gratis soundtrack från Linger in Shadows.

Nästa vecka lär det hända grejer. Super Street Fighter II Turbo HD Remix är äntligen klart och om inget händer med den europeiska klassificeringen så ska det dyka upp då. Det ska också komma Street Fighter-relaterade uppgraderingar till Pain och Little Big Planet, samt ett gratis remixat soundtrack.

Sen är också Home på väg att släppas, efter lång väntan. Nu öppnas servrarna för en massiv halvöppen beta i USA, och inom några veckor ska det vara öppet för alla. Bland nyheterna som avslöjats i version 1.00 finns klubbar som du kan hyra för att kunna bjuda in fler kompisar.



Loading next content