Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Bilder inifrån THQ:s gamla kontor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha dragits med en lång tids ekonomiska problem lämnade utgivaren THQ in en konkursansökan i december 2012. Spelserier som Saints Row och Darksiders såldes vidare till andra utgivare och idag återstår ingenting av den forna speljätten. Eller?

Reddit-användaren Soulessgingr jobbar på det nya företaget som flyttat in i THQ:s gamla lokaler. Han har lagt upp en rad bilder inifrån byggnaden som visar att THQ lämnade kvar både det ena och det andra. Bland annat en gigantisk Space Marine från Warhammer 40K, glasskåp proppade med allsköns THQ-spel och diverse posters.

Även om en life-size-modell av en butter rymdsoldat kanske inte är vad alla vill snubbla över i sin nya hall så är det ju helt klart att föredra framför ostädade golv, kletiga lister och mystiska smutsfläckar på tapeterna. Eller vad säger ni?

Spana in hela bildgalleriet här.

Saints Row: The Third
Saints Row: The ThirdSaints Row: The Third
Saints Row: The Third

Relaterade texter

2
Saints Row: The Third - Gangstas in SpaceScore

Saints Row: The Third - Gangstas in Space

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

När heta utomjordingar hotar vår planets framtid finns det endast ett kriminellt gatugäng som kan rädda oss: Third Street Saints. Mathias har spelat igenom den nya expansionen till Saints Row: The Third



Loading next content