Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter IV

Microsoft vs Sony - Fight!!

Vilken av de båda är bäst på...?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under nästa års CES (Consumer Electronic Show, 8-11 januari i Las Vegas) har Capcom utlyst en något annorlunda turnering i Street Fighter IV. Lag Capcom ska nämligen möta lag Microsoft och lag Sony i hårda bataljer i Street Fighter IV.

Respektive community-frontfigur ska vara där som lagledare, Seth Killian för Capcom, Larry "Major Nelson" Hryb för Microsoft och Jeff Rubenstein för Sony. De ska alla samla på sig 20 spelare från sitt egna community och serdan blir det väldig turnering med gott om prestige och förolämpningar.

Kort och gott är det alltså bara runt 20 dagar kvar tills vi får veta vilken som egentligen är bäst av Microsoft och Sony... i Street Fighter IV. Vi på redaktionen sätter dock våra slantar på Capcom-fansen, eller vad säger ni?

Street Fighter IVStreet Fighter IVStreet Fighter IVStreet Fighter IV

Relaterade texter

Street Fighter IVScore

Street Fighter IV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Seriösa fightingspel och Iphone har länge varit en svårlöst combo, något som Capcom med en välriktad Hadouken nu hittat lösningen på. Läs om det bästa bärbara fightingspelet just nu...

Street Fighter IVScore

Street Fighter IV

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Eftyer ett drygt decennium av väntan är Sunken mest efterlängtade spel någonsin är här, Street Fighter IV. Micke har spelat oavbrutet i månader och berättar allt...



Loading next content