Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
NYHET

Bilder från Fallout 3-expansionen

Operation Anchorage kommer inom kort


I den första expansionen till Fallout 3, Operation Anchorage, kommer det ges möjlighet att vara med om ett fullskaligt krig. Du deltar nämligen i kriget mot kinesiska kommunister som väller över gränsen till USA i Alaska. Det hela sker via en specialframtagen simulering som dyker upp som en ny plats på kartan.

Loggar du in får du ta del av striderna komplett med ansvar för ett eget strike team samt strippas på all din egen utrustning (eftersom det som sagt är en simulation av ett gammalt krig). Som en följd av att man är i Alaska vid en annan tidpunkt är inte världen fullt lika sliten ännu och det finns även toppmoderna dödsmaskiner (rustningar, vapen och annat) av olika slag att begagna sig av.

Bethesda säger även att det kommer att mycket av dessa nya prylar kommer gå att använda under det ordinarie äventyret, inklusive en ny färdighet kallad Covert Ops. Utöver detta kommer det även att finnas nya Achievements att plocka.

Operation Anchorage släpps redan nu i januari till PC och Xbox 360 och kommer att kosta 800 (knappt 90 kronor) Microsoft-poäng. Det ger en speltid på runt fem timmar, vilket måste anses vara generöst med tanke på att många fullprisspel idag inte är mycket längre än så.

Fallout 3Fallout 3Fallout 3
BETA +