Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Mass Effect 2 släpps tidigt 2010

Det gör även Battlefield: Bad Company 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA hade igår bokslutskonferens och passade på att berätta lite om det kommande året. Bland annat lät man utannonsera Mass Effect 2 officiellt och meddela att det kommer första kvartalet 2010. EA antydde att det skulle bli multiformat, men det är oklart om det betyder PC och Xbox 360 eller PC, Playstation 3 och Xbox 360. Bioware har tidigare antytt att det skulle bli någon form av exklusivitet, men så tycks alltså inte bli fallet.

Som om inte det vore nog lät man även bekräfta att Battlefield: Bad Company 2 är på väg. Ettan blev en stor framgång och striderna kommer fortsätta redan i år.

Allt var dock inte topp för EA som även lät meddela att man under det senaste kvartalet gjort en brakförlust på $641 miljoner (drygt fem miljarder kronor). Som en följd kommer 11% av arbetsstyrkan hos EA sägas upp och man kommer även att släppa färre spel under 2010 än vad man räknar med att göra 2009.

Mass Effect 2

Relaterade texter

Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Commander Shepard fortsätter sin kamp för galaxens överlevnad i Biowares fjärde och sista expansion till Mass Effect 2. Vi har recenserat Arrival och är mycket nöjda

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Commander Shepard gör entré till Playstation 3 i en makalös sci-fi-saga du aldrig kommer att vilja glömma...

Få Mass Effect 2 helt gratis på PC

Få Mass Effect 2 helt gratis på PC

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Detta har varit en spännande vecka för fans av EA:s Mass Effect-serie, inte minst för att vi äntligen fick ett bekräftat släppdatum (den 23 mars) för det kommande Mass...



Loading next content